Gå till innehåll

Eric

Jag, Eric, är skaparen av sidan, och troligen den som kommer mest frekvent använda sig av detta. Sidan är nog mest resultatet av ett tillfälligt infall och en kul grej.

Jag avser att lägga upp ett kortfattat CV var det lider, en kort resumé finns här nedan. Tanken är även att komma igång med fotograferingen och delge sådana alster. En lott har jag också tillsammans med sambo och vänner, den kommer man kunna följa här också. Lite skisser på planering, vad som såtts och annat (eventuellt) roligt. En blogg av mina egna tankar och idéer finns också, vad jag kommer skriva låter jag vara osagt. Mest spridda tankar hos en fd specialistlantmätare, doktorerande tvåbarnsfar.

Till vardags doktorerar jag och forskar i frågor kring äganderätt och ersättning vid intrång i fast egendom. Bakgrunden till forskningen finns presenterad under "Forskning" i menyn. Med tiden kommer det publiceras mer saker där. Just nu ligger forskningen lite på is då jag för närvarande skrotar hemma och är föräldraledig med yngsta dottern ett bra tag framöver.

Om mig

Namn: Eric Norén
Yrke: Doktorand på Fastighetsvetenskap LTH, 2015 ->
Examen: Civilingenjör i Lantmäteri 2010
Tidigare arbete: 2010 - 2012 Lantmäteriet Uppsala, Förrättningslantmätare
2012 - 2013 Lantmäteriet Malmö, Förrättningslantmätare
2013 - 2015 Lantmäteriet Malmö, Specialistlantmätare
Yrkessida: Fastighetsvetenskap LTH
Övrigt: Aktiv bordshockeyspelare samt ledamot i Svenska Bordshockeyförbundets styrelse.