Gå till innehåll

En dartliga online

Besökare kanske har märkt att det hänt något nytt på sidan; det har tillkommit en dartliga för spel hemma med hjälp av lidarts.org. Intresseförfrågan gick ut till hela min hemmaklubb, NewTon DC. Intresset var dock ljumt, men fyra glada deltagare blev det.

Mer om upplägg om denna liga finns att läsa här, fullständiga resultat finner man likaledes här.

Vi är nu halvvägs in i inledande gruppspelet som består i ett dubbelmöte mellan samtliga deltagare. Det är därför ett ypperligt läge att titta lite på hur vi har presterat.

Halvtidsstatistik

Nu när alla mött varandra en gång ser totala statistiken ut som följer i nedan tabell.

SpelareVunna legsTonsKortHögPilsnittD-snittTonSnitt
Slevin91321, 1610764.245 %1,55
KlausTheKraut2244.633 %0,18
DonHuevo762149.142,4 %0,50
NewTonAlex61320, 1952.627.1 %0,93
Tabell 1: Halvvägsstatistik

Som synes av tabell 1 toppas den av ledaren i serien, halvvägs in i säsongen. Utrymme till förbättring finns bland alla deltagare, särskilt vad gäller dubblarna (där KlausTheKraut inte riktigt stämmer p.g.a felaktiga inmatningar) och pilsnittet.

Nu vänder som sagt serien och man får chans till revansch. När serien vänder ändras även den som börjar med pilarna i hand i första leg. En aspekt icke att förringa. Dock kanske inte lika viktig aspekt på vår nivå, jämfört med de som dagligen kastar i PDC, men ändock!

Innan slutspelet sedermera drar igång kommer det komma en liknande uppdatering som denna. En summering av världshistoriens första NewTon DC online gruppspel med dubbelmöte. Håll till godo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *