Gå till innehåll

Kaos på l8n

Ogräset tar över!

[slideshow_deploy id='86']

Som synes av bilderna togs ett snabbt besök på lotten i dag. Undertecknad var där och kollade läget tillsammans med min ständiga vapendragare (tillika dotter) Lova.

Det var ingen vidare rolig syn. Citatet i början av inlägget är titeln på filmen om vår lott i nuvarande stund. Det finns inget annat att skylla på än tidsbrist, förkylningar och lite lathet. Men till veckan är det planerat för en ordentlig upprensning och kanske även hinna få i lite mer frön i jorden. Matilda har tidigare gjort en insats och planterat ut lite plantor, som ogräset till trots, och även efter avsaknad av vatten, tycks klara sig fint.

Jordgubbar fanns det även ett gäng av till Lovas stora glädje. Hon plockade hejvillt av de röda bären och åt så det smaskade. När vi gick sa hon: "Men jag ville ju ta med mig jordgubbar och smultron hem!", varpå jag frågade varför hon åt upp alla då? "Det var ju synd" fick jag till svar; "men ganska gott".

Vid nästa uppdatering hoppas jag kunna få delge en välstädad, rensad och klippt lott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *