Gå till innehåll

Redesign II

Rubriken på inlägget är något missvisande, men det passade bra med hänsyn till föregående inlägg. Som tidigare inlägg visade har byrån fått nytt liv genom färg och tapet. Tanken är att denna byrå ska stå i det nya huset vi flyttar till i december. Där ska byrån placeras i hallen som liten hallmöbel.

I en hall är det också trevligt att ha något att sitta på. I vårt fall fanns det två olika pallar att välja på. En högre variant med bruna träben samt en lägre, något nättare, med svarta ben. Valet föll på den senare, då den var nära på lika djup som byrån. Det fanns således förutsättningar för att byrå och pall skulle kunna leva i symbios i nya huset.

Men svarta ben och lite gammal klädsel dög inte, det fick lov att bli lite "redesign". Benen målades vita för att bättre passa med byrån (samma vita färg som byrån). Tyget kläddes om till en grön variant, som förhoppningsvis passar bra mot det gröna i Berså. Tanken var att försöka finna en så lik grön nyans som möjligt, men utbudet på Stoff&Stil var sisådär när det kom till möbelklädsel i gröna kulörter.

Processen och resultatet kan ses av nedan presenterade bildspel.

Pallen med sitt nya utseende och sin blivande kompis byrån.
Pallen med sitt nya utseende och sin blivande kompis byrån.

Som avslutning bjuder jag även på en liten time-lapse på vad som hände med de överblivna bitarna av bersåtapeten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *