Gå till innehåll

No Delsbo for Eric

Tanken var att det skulle komma ett inlägg i dag avseende resan till Delsbo och upptakten till morgondagens Delsbo Open i bordshockey (en turnering man kan läsa mer om på bordshockey.net). Men så blev det inte.

Natten mot i dag var allt annat än lugn. Äldsta dottern drabbades av en hemsk hosta som inte alls ville ge med sig. Efter över en timmes hostande togs beslutet att turneringen ställs in för egen del. Tråkigt, men känns fortfarande vid författandet av detta inlägg helt rätt. Familjen > bords.

Dagen fick istället fyllas med andra göromål; ett besök på öppna förskolan, en sväng förbi Bagaren och Bonden (fredag är mandelcroissant dag), gårdshäng samt ett besök på Apple Store Emporia. Det sistnämnda resulterade i att jag numera är en glad ägare av en iPad pro 9,7 tum. En investering som länge grunnats på fick nu bli verklighet.

Även en sådan special Apple penna investerades i, så nu kanske det även kommer komma upp lite egenproducerad konst på bloggen. Johanna fick testa lite med pennan och rita, resultatet av det kladdandet syns i bifogad bild nedan. Tror att den nya paddan (vilken jag även författar detta inlägg på) kommer bli väl använd. Med pennan kan jag ta föreläsningsanteckningar, snabbt skriva tankar kring forskningen, läsa mängder av artiklar och böcker på osv. I ärlighetens namn kanske inte en helt nödvändig investering, men en kul och ändock användbar.

Avslutar dagens inlägg med det jag började med. Imorgon spelas alltså Delsbo Open, resultat kan man följa live här och tävlingsarrangören har även skvallrat om att det kommer sändas på bambuser. Det blir det att spana in imorgon nu när jag själv inte är på plats. Hur går det då? Jag tippar att det blir Hans Österman och Peter Östlund i final. Det första tror nog många, det senare kan till viss del kanske sägas vara en skräll med tanke på Ogges närvaro. Vi får se, imorgonkväll vid den här tiden har vi svaret.

Johannas första test av Apple pencil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *