Gå till innehåll

Trädgårdsbloggen II

Nu har det hänt lite i trädgården. Eller rättare sagt så har det hänt lite med baksidan som helhet och inte specifikt trädgården. Men det kan nog ändå kategoriseras som att höra till trädgården; vi har blivit med trädäck!

Tanken från början var att anlägga däcket själv, men med tanke på att närmare 4 ton grus var nödgat att grävas bort med tillhörande frakt, bilhyra, fysiskt arbete etcetera så fattades beslutet att kontraktera en byggare. Efter tips från grannar föll valet på en trevlig dansk.

Eftersom det inte var undertecknad själv som genomförde arbetet får nedan publicerade bilder visa på arbetsgången.

Trädäcket blev hela vägen mellan spaljérna och mäter cirka 2,70 meter på djupet. Själva däcket är i lärkträ och underrede i vanligt tryckad furu. Vi är mycket nöjda med resultatet, nu börjar sökandet efter trevliga utemöbler samt inväntan av solen ska komma och skina lite mer frekvent.

Näst på tur av projekt står gräsmatta samt att bygga en slags utegarderobsförvaring  på ena spaljén. Håll till godo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *